Mindfulness arrangement

Maak een fijne mindfulness wandeling van 1,5 uur door de duinen of over het strand. Live met een coach of met online begeleiding. Je zult merken dat je je door het wandelen en door het doen van verschillende (ademhalings-)oefeningen meer verbindt met het hier en nu.

In ons fijne boutique hotel heb je alle ruimte om je even terug te trekken en tijd voor jezelf te maken. Vanaf hier loop je zó het strand op of maak je een mooie wandeling door de achterliggende Kennemerduinen. Je detox-weekend is natuurlijk niet compleet zonder yoga en een rustgevende mindfulness wandeling.

Informatie

  • We raden aan om min. 3 dagen vóór aankomst te boeken i.v.m. met de 3-daagse ‘pretox’.
  • Het arrangement kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.
  • Voor vragen over de inhoud van het pakket kun je terecht bij ZenZo.
  • Maak je verblijf compleet met een privé yogales, de les kan worden gegeven in onze studio, op het strand of in de duinen. Klik op deze link voor aanbod en prijzen.

Detox arrangement

Met het Detox-arrangement trakteer je je lichaam op een soort ‘grote schoonmaak’. Drie dagen lang krijg je de heerlijkste biologische sappen, zorgvuldig samengesteld door ZenZo Yoga Studio. Ontgiften door middel van een detoxkuur is de kickstart naar een nieuw leven. Het maakt je vitaal en vergroot je weerstand omdat het je lichaam bevrijdt van jarenlang opgebouwde afvalstoffen. Je bereikt nieuwe pieken van energie, vitaliteit en levenslust! Daarnaast raak je op een natuurlijke manier die overtollige kilo’s kwijt.

In een online voedings- en detox workshop leer alles over detoxen en krijg je voedingstips. Ook doen we een Ayurvedische voedingstest om te kijken welke voeding het beste voor jou is. Bij aankomst zal het detox pakket, inclusief 14 Detox sappen & shots van ZenZo, Keltisch zeezout & biologisch bouillon voor je klaarstaan in ons hotel.

Als gast van ons hotel ontvang je ook nog deze extra’s:
Gratis ZenZo koeltas
Gratis 1 maand livestream yoga van ZenZo
Gratis audio guided mindfulness wandeling

Informatie

  • We raden aan om min. 3 dagen vóór aankomst te boeken i.v.m. met de 3-daagse ‘pretox’.
  • Het arrangement kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.
  • Voor vragen over de inhoud van het pakket kun je terecht bij ZenZo.
  • Maak je verblijf compleet met een privé yogales, de les kan worden gegeven in onze studio, op het strand of in de duinen. Klik op deze link voor aanbod en prijzen.
Studio

Luxe studio met kitchenette voorzien van o.a. een Nespresso machine. Deze studio beschikt over een dining set en een ruime badkamer met walk-in shower.

Studio met balkon

Luxe studio met privé balkon, en een kitchenette voorzien van een Nespresso machine. Deze studio beschikt over een dining set en een ruime badkamer met walk-in shower.

Familiekamer

Deze ruime familiekamer is ideaal voor families en beschikt over 2x een tweepersoonbed. Dit kamertype is voorzien van een zithoek en heeft een Nespresso machine.

Familiestudio

Deze familiestudio beschikt over een groot tweepersoonsbed en een stapelbed. Dit kamertype is voorzien van een kitchenette en dining set.

Standaard tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden met balkon

Moderne kamer met privé balkon en keuze uit een groot tweepersoonsbed of 2 single bedden. Deze lichte kamer is voorzien van een Nespresso machine en beschikt over een badkamer met walk-in douche.

Standaard tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden

Moderne kamer met keuze uit een groot tweepersoonsbed of 2 single bedden. Deze lichte kamer is voorzien van een Nespresso machine en beschikt over een badkamer met walk-in douche.

Superior tweepersoonskamer met 2 aparte bedden

Deze tweepersoonskamer is gelegen op de begane grond en beschikt over een zithoek en een Nespresso machine. De ruime badkamer beschikt over een walk-in douche.

Kleine tweepersoonskamer

Sfeervolle kamer met tweepersoonsbed, Nespresso machine en koelkastje. Dit kamertype is voorzien van een ruime badkamer.

Suite met balkon

Deze luxe suite met privé balkon is zeer ruim en beschikt over een zithoek en kitchenette. De badkamer is voorzien van walk-in douche en een bad.

Appartement

Dit moderne appartement beschikt over 1 slaapkamer, woonkamer met slaapbank en een dining set. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien. Dit appartement beschikt over een privé balkon.

© Copyright 2023 | Hotel Paradis Amsterdam Beach